Posjetite nas i uživajte!
Svi ste dobrodošli!


Marina Medulin
Osipovica 40,
52203 Medulin, Hrvatska

Kontakt
marina.medulin@ayc.hr
+38552633547

Posjetite nas i uživajte!
Svi ste dobrodošli!


Marina Medulin nalazi se na krajnjem jugu poluotoka Istre, a nudi uslugu veza, dizalice, te iznajmljivanja motornih brodova i jedrilica. Zbog svog položaja Marina Medulin savršena je polazna točka za sve ljubitelje nautičkog turizma. .


Mala i ugodna, okružena tirkiznim morem i borovima, pa se u njoj osjećate opušteno i sretno odmah po dolasku! Osigurajte osvježavajuće piće u našem longe baru, uživajte u pogledu i ostavite nas da se pobrinemo za vaš brod! Ako vam je potrebna naša usluga dizalice, vez za vaš ljetni odmor ili čak cijelu godinu, slobodno nas kontaktirajte u bilo koje vrijeme! Bez obzira da li ćete postati korisnik naših usluga ili ćete nas samo posjetiti tijekom vašeg krstarenja, radujemo se što ćemo vas vidjeti!


Kako doći do nas? Lokacija: 44˚48 ̍53 N; 13˚ 55 ̍42 E

VEZOVI

Marina Medulin ima 85 vezova u moru.

Voda i struja (220V) osigurani su za svaki vez, kao i korištenje sanitarija, besplatni WiFi i jedno parkirno mjesto. Molovi i cijelo područje marine čuvaju se 24 sata. Dubina u marini je od 1,50 m do 2,80 m. Maksimalna duljina plovila je 19,99m. Područje cijele marine je osigurano i pod stalnim video nadzorom.

Detaljnije

85
Hrvatski